- Ingredienser:
- - 125 g smør, stuetempereret
- - 125 g sukker
- - 0,5 dl piskefløde
- - 250 g hvedemel
- - 1 tsk bagepulver
- - 0,5 tsk ingefær, fintrevet
- - 0,5 tsk kanel
- - 0,5 tsk sort peber, friskkværnet
- - 0,5 tsk stødt kardemomme
- - 0,5 øko appelsin, 1 tsk fintrevet skal herfra
Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker hurtigt sammen og rør derefter piskefløde i.
Rør de tørre ingredienser og fintrevet appelsinskal sammen i en skål for sig og rør dette i skålen med de våde ingredienser.
Saml dejen kort, bare indtil pebernøddedejen er fast og nem at forme og samlet.
Tril dejen ud i lange pølser og skær pebernødderne ud i passende størrelse på omkring 1×1 cm.
Tril pebernødderne til små runde kugler og sæt dem på en bageplade med bagepapir med lidt afstand mellem.
Bag ved 175 grader varmluft i omkring 7-10 minutter til de lige akkurat bliver let gyldne i kanterne. Lad dem køle af på en rist.